Usposabljanje za inšpektorje kakovosti inženirskih lesenih plošč

Usposabljanje za inšpektorje kakovosti inženirskih lesenih plošč

07-11-2023

Usposabljanje za inšpektorje kakovosti inženirskih lesenih plošč in njihovih izdelkov v podjetjih se je uspešno začelo v Linyiju 3. avgusta 2023. To usposabljanje sta organizirala Center za ohranjanje in razvoj lesa (v nadaljnjem besedilu Center za ohranjanje lesa) in Nacionalni center za uspešnost in inšpekcijo kakovosti ter testiranje lesa in lesnih izdelkov (v nadaljevanju Nacionalni inšpekcijski center), gostili pa so ga Linyi Adhesive Association, Linyi Wood Flooring Industry Association in Shandong Zoongryan New Materials Co., Ltd. 

Kot odgovor na potrebe sodelujočih podjetij in pripravnikov so inštruktorji tega programa usposabljanja zagotovili praktično poučevanje o različnih parametrih, povezanih z lesenimi ploščami in njihovimi izdelki. Ti parametri vključujejo velikost, gostoto, vsebnost vlage, stopnjo raztezanja debeline absorpcije vode, statično upogibno trdnost, elastični modul, notranjo vezno trdnost, površinsko vezno trdnost, trdnost pritrditve vijaka, svetlobno obstojnost in testiranje emisije formaldehida v 1-kubičnem metru podnebja komora. Inštruktorji so poskrbeli, da je vsak učenec ne samo razumel načela, temveč tudi pridobil veščine in podrobnosti testiranja.

 

Po zaključku usposabljanja so organizatorji izvedli celovito oceno vseh udeležencev. Rezultati ocenjevanja so pokazali, da so udeleženci pridobili predhodno razumevanje načel in ključnih vidikov preskušanja v zvezi z lesenimi ploščami in njihovimi izdelki, vključno z velikostjo, gostoto, vsebnostjo vlage, stopnjo raztezanja debeline absorpcije vode, statično upogibno trdnostjo, modulom elastičnosti, notranja vezna trdnost, površinska vezna trdnost, trdnost pritrditve vijaka, svetlobna obstojnost in testiranje emisije formaldehida v 1-kubični meter klimatske komore.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti